Menu

VIRTUAL REALITY


– se det i "virkeligheden"

VR – det ultimative salgsværktøj

 

Virtual Reality / Real Time VR / VR-Film / VR Sales App / VR-Spil

Med VR kan du skabe verden, som du vil have den til at være. Uanset om du vil have skyskrabere på en tom byggeplads, et smukt køkken i en messehal eller et hyggeligt miljø med dine produkter, som på magisk vis dukker frem i din butik, kan VR få det til at ske.

Dine kunder kan besøge din fascinerende og drømmeagtige verden, hvor du kan bestemme, hvad universets centrum skal være. Vi laver VR-film, VR-oplevelser, realtids-VR, VR-spil og 4D VR, og vi garanterer, at dine kunder bliver imponerede...

 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Udvidelse af produktoplevelsen

Placerer du dit produkt i et virtuelt univers, hvor kunden kan opleve dit produkt og lege med det, placerer du dig selv langt foran dine konkurrenter.

Med et par briller og lidt 3D-magi udvider du showroom-oplevelsen og præsenterer et interaktivt katalog med hele din designkollektion, og det kræver næsten ingen fysisk plads.

 

Skil et Danfoss-produkt ad

Det er en imponerende og lærerig opgave at skille et Danfoss-produkt ad. For nogle er det endda lidt ærefrygtindgydende. Så mange innovative tanker og anstrengelser har været en del af udviklingen af dette produkt, at det kun virker rimeligt at præsentere det med alle detaljer.

Med HTC Vive, som er en kombination af VR-briller og håndholdte controllere, kan produktet adskilles, drejes rundt og samles igen af brugeren. Effekten er uovertruffen.

Sælg et hjem med VR

 

Er der nogen bedre måde at sælge et boligprojekt på, der stadig er et hul i jorden, end ved at bruge VR? Ved salget af lejlighedsbygningen Siloen i Aalborg fremviste A. Engaard fire forskellige lejlighedstyper via VR, og det var ligesom at gå rundt i et hjem klar til indflytning. Et imponerende og et uforligneligt salgsargument.

Det er en meget bedre oplevelse med VR-brillerne på, men her kan du få en fornemmelse af VR-oplevelsen...

VR til Boen

"Cadesign udfordrer os på områder uden for vores komfortzone"
... det er hvad Marketing Director hos BOEN, Finn Roger Opedal, siger om deres VR-løsning. 80 billeder af 10 gulve i 4 forskellige stilarter – alle vist som del af en fotorealistisk VR-oplevelse? Ja, hvorfor ikke?

BOEN lancerer nye produkter på den mest overbevisende måde: 360 graders high-end 3D, hvor køberne kan gå rundt i forskellige rum og klikke deres vej gennem mulighederne, indtil de finder det gulv, der passer perfekt til deres stil.

"'Vores verden' og forretning bliver ligesom alle andre forretninger mere digital, hvor forståelsen af kundens rejse og forbrugernes adfærd er utroligt vigtig. Derfor er det afgørende at finde den rigtige partner. Cadesign form forstår vores processer og krav, og de er ikke bange for at udfordre os på områder uden for vores komfortzone."

Finn Roger,
Marketing Director at BOEN.

VR Sales App af Cadesign form

Vi vil gerne tilbyde dig det bedste af det bedste – helst før alle andre gør det, så vores kunder altid er et skridt foran deres konkurrenter. Så i stedet for at vente på en ny teknologi, der kan hjælpe os, tager vi sagen i egne hænder. Vi har udviklet et unikt nyt produkt: En VR-salgsapp, der giver dig mulighed for at styre VR-oplevelsen og få mest muligt ud af dine VR-materialer.

Du får en selvstændig app, hvor fleksibilitet og brugeroplevelse er i højsædet. Appen fungerer på både tablets og smartphones og giver dig mulighed for at fjernstyre dine kunders rejse direkte gennem appen – ingen kedelig hovedmenu eller fumlen med knapperne på headsettet for at ændre omgivelserne.

Indholdet styres af dig – du bestemmer, hvad dine kunder ser – og i hvilken rækkefølge.

Du kan endda gøre det til en social VR-oplevelse, hvor flere kunder er tilsluttet på samme tid og derfor kan dele en fantastisk oplevelse centreret om netop dit produkt.

Som en bonus får du et unikt indblik i, hvad dine kunder bedst kan lide ved dit produkt. Det betyder, at du løbende kan forbedre din salgsproces. Takket være et customized front-end-design med firmaets logo og farver vil det også fungere som en branding-oplevelse.

Vi tror på kommunikation, der opleves snarere end læses. Så du bør se det selv, og både høre og opleve, hvordan vores nye app kan hjælpe dig med at gøre det lettere end nogensinde før at sælge dit produkt. Kontakt os for en præsentation!

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here