Menu

Social Media Film

Film til de sociale medier

 

3D-film / SoMe-Materialer

Ville det ikke være perfekt, hvis du kunne tage målgruppen med på en lille rejse gennem jeres univers på et tidspunkt, hvor de er afslappede og klar til at modtage information?


Vi kan hjælpe jer med at udnytte mulighederne ved de sociale medier med korte film, som tager forbrugerne med på en guidet tur gennem jeres scene og introducerer dem for jeres produkt på en visuelt fængende måde.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Drømmeagtigt indhold

Med 25 års erfaring ved vi, hvad der rører sig i den digitale verden. Vi elsker at bruge 3D til at udvide mulighederne og de services, vi tilbyder kunderne, så vi sikrer os, at der er en løsning til ethvert behov. Med flere kunder end nogensinde, der fokuserer på at levere kvalitetsindhold på de sociale medier, stod vi med efterspørgsler på en inspirerende SoMe-video, som tager seerne med på en tur gennem den computergenerede scene. Når du tager seerne med på en tur i et af vores drømmeagtige 3D-billeder, giver det dem mulighed for at opleve stemningen i scenen til fulde, mens de sidder ved deres egen skærm.


Vi har stor erfaring med processen, så alt hvad du skal gøre, er at vælge det billede, du ønsker at bruge, og læne til tilbage, indtil du modtager inspirerende indhold til de sociale medier direkte i din indbakke.

Du kan se det lige her:

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here