Menu

FILM - den stærkeste måde at fortælle en historie på

Giv dit produkt liv med levende billeder

 

Produktfilm / Corporate-film / Konceptfilm / Reklame / Montagefilm / SoMe-film / Procesfilm

Folk elsker at se levende billeder og procesfilm. Og vi elsker at lave dem. Hvis du elsker ideen om at tiltrække og holde dine kunders opmærksomhed og få din besked ud, skal du inkorporere procesfilm eller andre relevante film i din strategi. Du kan fortælle enhver historie på blot få sekunder – et stærkt markedsføringsmedium på dit website, til salgsmøder, på messer og helt sikkert på de sociale medier.

Animation har visse fordele, da du kan ændre virkeligheden, som du vil. Rigtige liveoptagelser giver imidlertid en ægthed og et virkeligt udtryk. Heldigvis er vi eksperter inden for begge områder af videoproduktion – og vi kan påtage os den udfordrende opgave at kombinere de to. Virkelighed, uvirkelighed eller begge dele – vi ved, hvordan vi skal præsentere dig i levende billeder.

Så hvad enten du er på udkig efter en sprudlende reklame, et kort infotainmentklip, en imponerende virksomhedspræsentation eller noget så eminent som en procesfilm, er det vigtigt, at du tænker film i alt, hvad du gør. 

 

Se vores showreel

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Kompleksitet forenklet med storytelling


Produktfilm

Hos Danfoss er de modige og ikke blot villige til at tage chancer, men de opsøger konstant nye udfordringer. De tænker innovativt hver dag, så de kan være med til at forme morgendagen – og heldigvis får vi lov til at følges med dem.

Sammen begiver vi os ud på spændende rejser, der introducerer ukonventionelle ideer. Vi har ladet ballettens ynde fungere som et symbol på deres fremragende IMC Integrated Motion Controller og skabt en inter-kontekstuel reference til "Transformers"-universet for at forklare fordelene ved deres Orbital-motorer.

Rejserne er baseret på tillid, og vi er stolte af at leve op til deres forventninger og bibeholde tilliden.

 

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Merværdi med montagefilm


Montagefilm

 
I over et årti har vi hjulpet Geberit med at se godt ud og præsentere sig optimalt. Vi er stolte af at have bidraget til deres rene og sofistikerede look, men vi er endnu mere stolte af den værdi, vi bringer til organisationen gennem de mange montagefilm, som vi har lavet gennem årene. Det er nu en dokumenteret kendsgerning, at de grundige montagevejledninger hjælper med at reducere forkerte installationer og fejl i opsætninger. Desuden bliver installationstiden forkortet, prisen reduceret og kundetilfredsheden forbedret.

Hele din virksomhed på få minutter


Corporate-film

Video fungerer bedre end ord på sociale medier, på salgsmøder, på messer, på dit website... hvor som helst. Ingen har tid til 10 PowerPoint-dias eller at læse kolonne efter kolonne om, hvem du er. Vis og fortæl om din virksomhed og alle dens fremragende kvaliteter på få minutter gennem et medium, der rent faktisk holder interessen fanget og får folk til at huske dig – corporate-film.

I al ydmyghed, så er vi ret stolte af vores egen corporate-film, og vi skal nok fortælle dig hvorfor: Den gør hvad den skal, men på en ny og forfriskende måde - den går væk fra den stereotype film og bevæger sig ind i fremtiden for corporate film.

Coming across to many 


Reklame

Vi har skabt en produktlanceringsfilm til Cibes for at promovere deres nye elevator EcoSilent. Det er en miljøvenlig, stille og flot elevator, der passer perfekt ind i moderne hjem.

Ved at fokusere på den værdi, som produktet giver kunden, kan Cibes præsentere mere end et produkt - de præsenterer den drøm, som produktet folder ud.

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here