Menu

3D-BILLEDER

– alt er muligt

Detailed perfection

 

Produktbilleder / Miljøbilleder / Konceptbilleder / ImageScripting / Montagebilleder / SoMe-billeder

Hvad vil du have? Vi kan skabe det. Ved du ikke helt, hvad du er ude efter? Endnu bedre. For det gør vi.
Siden 1994 har vi løbende skubbet grænserne for 3D, både hvad angår fotorealistisk kvalitet og målrettet styling.
3D giver dig ubegrænsede muligheder, lynhurtig levering, ressourcebesparende udførelse, kreativ frihed og mulighed for at ændre og genbruge et hvilket som helst billede, som du ønsker det. At benytte sig af 3D er nærmest en selvfølge – det er eventyrligt, lettere, smukkere og mere omkostningseffektivt.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Det som drømme er gjort af

Er det svært at finde de rigtige omgivelser til dine billeder? Det er fortid nu. Du kan placere dine produkter i et New York penthouse, en skandinavisk hytte eller på en terrasse med udsigt over operahuset i Sydney. Og uden at rejse! Vi kan sammensætte 100% fotorealistiske billeder af ethvert sted, i enhver belysning og i alt slags vejr med 3D billeder. Kort fortalt: Alle de ting, du skal tage dig af og håber på at få med, når du tager billeder, oprettes digitalt i stedet. Så det er slut med at bekymre sig om at koordinere alt og alle og håbe på det rigtige vejr. Pludselig er det ikke længere stressende at få taget nye produktbilleder. Vi fjerner usikkerheden og de elementer, som du ikke kan kontrollere, og du kan være sikker på, at dine billeder bliver, som du ønsker det.


Se vores cases

Miljøbilleder, der sælger både produkter og drømme

Hos Gloster Furniture designer de udsøgte møbler med opmærksomhed på alle små detaljer, rene linjer, omhyggeligt udvalgte materialer og fremragende komfort. Smukke møbler har brug for smukke billeder, og derfor vælger Gloster Furniture den ubegrænsede verden, der frembringes af 3D. Nu sælger deres billeder drømmen.

Søg ikke efter det perfekte sted – skab det.

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Kvantitet og kvalitet

 

Ligesom enhver anden kunde ønsker en Ekornes-kunde at se alle facetter af de ikoniske produkter – hver en farve, enhver type materiale og alle stilkombinationer. For at imødekomme denne hurtigt voksende tendens har Ekornes brug for enorme mængder af billeder.

Vi præsenterede dem for vores egenudviklede ImageScripting-teknologi. Og derfra har det heldigvis udviklet sig til andre markedsføringsbilleder. ImageScripting giver os det grundlag, vi har brug for, så vi kan skabe film, videoer til sociale medier, miljøbilleder, visuelle elementer til websites og næsten alt andet, du kan komme på.

Få produktet til at skille sig ud

Når du laver mursten som Egernsund Tegl, skal du style billederne for at sikre, at produktet ikke forsvinder i baggrunden. Ved at holde alt i rummet strømlinet gjorde vi murstenene til det primære element i indretningens stil.

"Du er i gode hænder hos Cadesign – de er innovative, visionære, venlige, løsningsorienterede og en fremragende sparringspartner. Du er helt sikkert en frontløber, hvis du vælger dem! Jeg ville ikke undvære dem!"

 

Mia Thøisen, Marketing Manager og Grafisk Designer, Egernsund Tegl

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here