Menu

75 dedikerede medarbejdere

Succes siden 1994

Kontorer i 4 lande

Hovedkontor i Danmark

Kontor i Tyskland

Kontor i Sverige

Kontor i England

5 ejere

5 bestyrelsesmedlemmer

En del af Cadesign Holding A/S

AAA-certificeret

Et visuelt kommunikationsbureau

Cadesign form

Vi har været her siden 1994

At starte en virksomhed er svært. At holde den kørende er sværere. Hvorfor? Fordi man skal modstå lavkonjunkturer, et ustabilt marked, investere sig gennem finanskriser og opretholde 10-årsplanen. Ja, det er svært, men det er vilkårene for en hvilken som helst virksomhed.

Den virkelige udfordring er at insistere på kontinuerlig innovation, opretholde de absolut bedste arbejdsforhold for de ansatte og sørge for, at vi altid gør tingene bedre i dag, end vi gjorde i går.

Siden den spæde opstart i 1994 har Cadesign form udviklet en stærk organisationskultur og kernefortælling. Cadesign form påbegyndte dengang en rejse ind i digital visualisering. En helt ny og spændende verden, der på mange måder skulle skabes, mens vi rejste. Vi var pionerer, der så helt nye visuelle muligheder udfolde sig, og vi drømte om at blive blandt de allerbedste til at udnytte dem.

I dag kan vi med stolthed konstatere, at vi er blandt de allerbedste, når det handler om at forstå, beherske og tilbyde digital visualisering i enhver form og vi tilbyder nu en bred vifte af services inden for visuel kommunikation.

 

Se vores betingelser

Se vores privatlivspolitik

Se vores cookiepolitik

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Værdier i funktion

Kerneværdier er muligvis et noget klichébefængt udtryk. Ikke desto mindre har det (når det faktisk bliver en implementeret del af hverdagen) en mærkbar effekt.

Hver gang vi står ansigt til ansigt med et problem og tænker ”det her er uladsiggørligt”, så ved vi, at #alt er muligt, hvis vi vover os ud på nye veje.

Når vi er fristet til at tage den lette løsning, så ved vi, at vi har alt for meget selvrespekt til at levere andet end den højest mulige #kvalitet

Hvis komfortzonen føles lidt for behagelig, så minder vi hinanden om, at #mod er kilen til at forblive first-movers, og er det, der holder liv i motivationen.

Og heldigvis giver vores stærke holdånd og summen af alle vores kompetencer og personligheder rigelig #passion til at gøre hverdagen sjov og spændende.

#alt er muligt

#passion

#kvalitet

#mod

Kreditværdighed

En stor del af at være en professionel samarbejdspartner er soliditet. En solid arbejdsstyrke, solid lokal tilstedeværelse, solid erfaring og i allerhøjeste grad solid og sund økonomi. Cadesign for er krediteret med god kreditværdighed, hvilket beviser, at firmaet er stabilt, at kunderne er tilfredse, og at vi har et godt samarbejde med vores leverandører.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here