Menu
Du er her:

Ét produkt – uendelige visuelle muligheder

Giv os dit produkt, og vi vil give dig alt inden for og uden for grænserne af computergenereret virkelighed og 3D visualiseringer. Når dit produkt er fremstillet digitalt, giver det ubegrænsede muligheder for at kommunikere alt fra det meget teknisk komplicerede produkt til en enkelt innovativ tanke på en imponerende, underholdende og letforståelig måde.

Scroll ned og se hvordan...

Uanset om dit produkt er 

Når først dit produkt er digitalt, kan vi præsentere det på alle måder, i alle former og alle omgivelser, og vi ved præcis, hvad der vil virke for dit publikum.

Skift farve og materiale, som du vil

Hvis du har et produkt, der findes i 1.000 forskellige farver, 100 forskellige stoftyper og 10 forskellige rammematerialer – intet problem! Du kan sagtens præsentere de mange millioner kombinationer..

Vis alle de skjulte detaljer og funktioner

Er det fantastiske ved din opfindelse skjult dybt inde i produktet? Gør produktet gennemsigtigt, og vis kernen i dets funktioner med 3D visualiseringer.

Skil ad – og sæt sammen igen...

At forstå hvordan et produkt fungerer, og hvordan man monterer det, er vigtigt. Uanset om det er en montagefilm til brugere eller installationsarbejdere, et stillbillede, der viser hver enkelt kvalitetskomponent, eller en interaktiv customising-funktion, gør 3D visualiseringer det muligt.

Kombineret 3D og virkelighed

Fotografi? Video? 3D-film eller 3D-genererede billeder? Det handler ikke om at vælge det ene eller det andet. Videooptagelse og 3D visualiseringer kan kombineres uden problemer.

I alle former for omgivelser – virkelige eller uvirkelige

Hvis en klippe eller et snelandskab er det bedste sted til din produktpræsentation, så bliver det sådan. Med 3D visualiseringer kan vi skabe ethvert miljø, dag eller nat, solskin eller regn, realistisk eller magisk... Slip fantasien løs!

Du kan selvfølgelig bruge det overalt!

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here