Menu
Du er her:

Produktpræstentation med Pondus

RPC Superfos er de første i verden, der kan lave konservesdåser i plast. Dét er imponerende! Men selvom man har et banebrydende produkt, skal historien om det stadig formidles rigtigt og ikke mindst med pondus til den potentielle nye kunde. Det kan være en udfordring, især for en virksomhed som RPC Superfos. Torben Noer, Product Design Manager i RPC Superfos, forklarer hvorfor:

"Vores produkt er som regel ensbetydende med ret store investeringer for kunden, så det kan være udfordrende at få det solgt ind."

Derfor skal sælgerne hos Superfos klædes bedst muligt på til salg, og det var her, Cadesign form kom ind i billedet. Cadesign form producerede en unik film, som ikke kun præsenterer den nye konservesdåse og dens fordele, men også brander RPC Superfos som pionerer inden for deres felt.

Filmen blev så populær, at den fik 1000 visninger på YouTube på halvanden måned. ”… Det er jo bare supergodt for en produktfilm!” siger en tilfreds Torben Noer og fortsætter:

”Alle synes, at det er en utrolig lækker film, der fortæller historien rigtig godt, og sælgerne har fået et stærkt salgsstøttende værktøj.”

Besøg dem her: superfos.com

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here