Menu
Du er her:

På forkant med 3D - Sælg et nyt produkt før det findes

PR electronics

Produktfilm

PR electronics er en proces- og fabriksautomatiseringsvirksomhed, som er drevet af nysgerrighed og innovation. PR electronics er på forkant med alt – også 3D-animation.

"Det hele begyndte, da vi var ved at udvikling et nyt produkt, som vi naturligvis ikke havde noget billedmateriale af,” fortæller Mizi Rahbek Lauritsen, Head of Global Marketing hos PR electronics. ”Men vi ville gerne hype produktet på forhånd. Vi havde brug for en flot teaser, der kunne vise kunderne, hvordan slutproduktet kom til at se ud.”

Så PR electronics gik til Cadesign form, Danmarks førende 3D-bureau. Det smarte med 3D-animation er nemlig, at man kan lave filmen, før produktet overhovedet er færdiggjort.

Med teaseren gav PR electronics en hurtig introduktion til produktet, og det kunne kunderne lide: ”Det skaber wow-effekt,” fortæller Mizi og fortsætter:

”For os er det vigtigt (...), for vores produkter er meget komplicerede. Så i stedet for at bruge mange ord på at forklare vores produkter, så bruger vi 3D-film. Det er god visuel måde at forklare, hvordan vores produkter fungerer,” afslutter hun.

Besøg dem her: www.prelectronics.com

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here