Menu
Du er her:

Novenco
og den flyvende maskot

Novenco

3D-film / Produktfilm

Novenco er pionerer, når det kommer til miljøhensyn i design og fremstilling af ventilationsudstyr og ventilatorer. Deres ressourcevenlige produkter afspejler deres engagement i lange levetidsforløb og miljømæssigt sikre produktionsprocesser.

NOVENCO Building & Industrys effektive og pålidelige produkter og ventilationssystemer kører i daglig drift i industri- og beboelsesbygninger, samt offentlige og kommercielle domiciler over hele verden.

Besøg dem her: www.novenco-building.com

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Forenkling af det komplekse via storytelling


Novenco kom til os med et behov. De ønskede at fremme deres nye og miljøvenlige ZerAx®-ventilatorer på en messe. Heldigvis var de meget åbne over for ideer om, hvordan man kunne bruge storytelling som et forenklende element.

Vi lyttede. Vi brainstormede. Vi fandt den perfekte lille historiefortæller:

En flue.

At knytte følelse til et brand

Hvorfor fluen? Vi havde brug for et objekt, der er følsomt over for luftstrømme for at illustrere genialiteten i det nye produkt.

At vælge et levende væsen er næsten altid en styrkende faktor, da man bedre kan relatere sig til historien og det bevirker, at de faktuelle USP’er ved produktet nærmest kommunikeres sanseligt.

Når vores følelser er aktiveret, er vi meget mere tilbøjelige til at huske, hvad vi har oplevet. Og hvis det er en god følelse, så som underholdning, forårsager det en kædereaktion, hvor vi ubevidst forbinder den gode følelse til brandet, og dermed bliver vi mere tilbøjelige til at købe noget fra det pågældende brand.

"Filmen har skabt, og skaber fortsat stor opmærksomhed da den på et enkelt sæt, formidler vores budskab med et for industrien ikke tidligere anvendt udtryk"


Katarzyna Toepler, Marketingsansvarlig hos NOVENCO Building & Industry A/S

 

Se den skæve fluefilm

En flue bliver til


Se en kort film om, hvordan vi arbejder med storytelling og hvilken effekt, det har...

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here