Menu
Du er her:

Et langsigtet partnerskab

Nogle gange presser udfordringerne os til at gøre ting smartere. Vores rejse med Nobia startede med de udfordringer, der fulgte med finanskrisen tilbage i 2007. At gøre mere med mindre og gøre brug af en mere kreativ tilgang blev udgangspunktet for vores lange relation med Nobia. En relation der er baseret på gensidig respekt og tillid. Sammen har vi skabt high-end køkkenpræsentationer til de mange Nobia-partnere verden over. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Frihed til at vælge selv

 

Nobia kender deres kunder. Deres kunder ved, hvad de vil have. Vi smelter de to ting sammen i en customizer. Det er en win-win-situation – dine kunder har det sjovt med dit produkt og dit brand og de har tillid til - og er stolte af deres customized løsning, og dine salgsrepræsentanter kan bruge mindre tid pr. kunde, da de alle kommer velforberedt fra starten.

Customising ewe

 

En customizer giver dine kunder mulighed for at designe deres drømmekøkken og tilpasse det, så det passer perfekt til deres stil og det hjem, køkkenet skal være en del af. 

Til den østrigske køkkenproducent ewe og deres to andre mærker, FM og INTUO, skabte vi tre customising-værktøjer. Disse customizers præsenterer køkkenerne i forskellige miljøer og giver brugeren mulighed for at justere alt fra skabe og bordplader til trægulve.

Prøv en af dem her

Vi hjælper HTH med at hjælpe deres kunder

 

Cadesign form har udviklet et customising tool til HTHs website, hvor kunder kan designe deres helt egen garderobeløsning. Ved at kombinere materialer og farver med forskellige miljøer, kan kunderne skabe en unik løsning, der er skræddersyet til deres behov og ønsker. 

Pust liv i et stillbillede

Nobia producerer 135.000 skabe hver uge, så det er en udfordring kontinuerligt at skabe unikke og innovative køkkenbilleder. Det er her trendkendskab, stylingekspertise og de kreative ideer kommer til sin ret. Ved at kombinere de endeløse muligheder, vi har for at lave forskelligartede rum, kunstnerisk belysning og alle materiale- og overflademuligheder, kan vi trække den perfekte stemning frem i ethvert stillbillede. 

Magnet går digitalt


Cadesign form har digitaliseret Magnets produkter og gjort det muligt for Magnet at visualisere det hav af muligheder, de tilbyder deres kunder. Det giver Magnet mulighed for at mixe og matche farver, former og indhold på hvert enkelt billede. 

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here