Menu
Du er her:

If you can dream it, we can do it

Nassau Door er eksperter i at producere porte, lofte og vægpaneler til vaskehaller. Nassaus har et komplekst produkt, som er svært at fortælle om og desuden svært at visualisere på et flot måde. Derfor er de gået over til 3D, fordi med 3D er der hverken fysiske og visuelle begrænsninger.

”Salgsmæssigt skal det jo se ordentligt ud. Og en vaskehal bliver bare hurtig lousy at se på (…) Lige præcis den type vaskehal, vi skulle bruge, findes ikke nogen steder” fortæller Frederik Lindgaard, Management Assistant, Corporate Communication.

Med produkttegninger i hånden gik Nassau til Cadesign form, der konverterede dem til virkelighedstro 3D-billeder. Nassau fik den vaskehal de drømte om og slap for at trække i arbejdstøjet for at bygge en ny.

Kvalitet og fokus på detaljer er centralt for Nassaus i præsentationen af deres produkter. Med et 3D-billede kan fronten på vaskehallen skæres af, og det er muligt at få et detaljebillede, som kunden hurtigt kan afkode. ”Det ser så godt ud, at folk tror, det er en ægte vaskehal”, afslutter Frederik.

Besøg dem her: www.nassau.dk

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here