Menu
Du er her:

3D og køkkener der er en Michelin-kok værdig

Det er et match made in food-heaven: Michelin-kokken Michel Roux Jr. og køkkenproducenten Moores har slået sig sammen om en ny køkkenserie “Roux Kitchens”. Det er en high-end køkkenserie, der er en Michelin-kok værdig, men som er tiltænkt alle hverdagens kokke, ude i de små hjem. Alle detaljer er nøje overvejet, og selv siger stjernekokken om køkkenserien:

“Vi har inkluderet den nyeste teknologi inden for naturligt lys, inkluderet alle hjørner for at undgå spildplads og designet køkkenerne med kokkens arbejdsgang i baghovedet. Og selvfølgelig har vi sikret os, at alt ser fantastisk ud. En varm, luksuriøs minimalisme du vil elske mange år ud i fremtiden”.

Funktionsdygtige og fantastiske køkkener kræver det ypperste inden for marketingmaterialer, og derfor har Moores ikke været i tvivl om, at 3D-billeder er den eneste vej at gå. Moores har fået 3D-billeder, der fremhæver alle de mange overvejelser og fantastiske detaljer, så alle kan se, hvad der skal til for at få lidt Michelin-magi i eget hjem.

Besøg dem her: www.moores.co.uk

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here