Menu

3D og køkkener der er en Michelin-kok værdig

Moores 

3D-billeder / Produktbilleder / Produkt præsentation

Det er et match made in food-heaven: Michelin-kokken Michel Roux Jr. og køkkenproducenten Moores har slået sig sammen om en ny køkkenserie “Roux Kitchens”. Det er en high-end køkkenserie, der er en Michelin-kok værdig, men som er tiltænkt alle hverdagens kokke, ude i de små hjem. Alle detaljer er nøje overvejet, og selv siger stjernekokken om køkkenserien:

“Vi har inkluderet den nyeste teknologi inden for naturligt lys, inkluderet alle hjørner for at undgå spildplads og designet køkkenerne med kokkens arbejdsgang i baghovedet. Og selvfølgelig har vi sikret os, at alt ser fantastisk ud. En varm, luksuriøs minimalisme du vil elske mange år ud i fremtiden”.

Funktionsdygtige og fantastiske køkkener kræver det ypperste inden for marketingmaterialer, og derfor har Moores ikke været i tvivl om, at 3D-billeder er den eneste vej at gå. Moores har fået 3D-billeder, der fremhæver alle de mange overvejelser og fantastiske detaljer, så alle kan se, hvad der skal til for at få lidt Michelin-magi i eget hjem.

Besøg dem her: www.moores.co.uk

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt