Menu
Du er her:

markilux går digitalt

markilux

3D-billeder / Film

markilux laver flotte markiser, der sælges i mere end 33 lande. For at deres produkter kommer allermest til sin ret, har de valgt at vise dem frem med 3D i deres kataloger.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Så snart deres produkt er digitalt kan de hurtigt skifte en markise ud, hvis den blå alligevel skulle være på sommerhuset fremfor patriciervillaen med poolen. Fælles for billederne er, at alt spiller – og markilux’ markiser pryder husene, som var de skabt for hinanden. Se deres kataloger her og her.

markilux viser alle fordelene frem

Med individuelle løsninger og den bedste kvalitet gør markilux udendørslivet mere behageligt end nogensinde før. Takket være det unikke tilbehør, kan alle markisens funktioner styres via en fjernbetjening eller via CONNEXOON®, som kan styres fra smartphone eller tablet.

markilux har valgt at bruge 3D animation for at vise alle funktioner og anvendelsesmuligheder. Resultatet er, at alle produktets forcer kan vises i de perfekte omgivelser. Kunderne vil lynhurtigt forstå fordelene ved markilux’ markiser, og hvordan de kan bruge dem til at skabe deres eget, personlige havemiljø.

3D animationer er fantastiske til dette formål. Til trods for at udendørs scener kan være noget så smukke, er der ingen fotograf, der er uafhængig af omgivelsernes indflydelse og dårligt vejr. Selv den utålmodige venten efter det hyggelige tusmørke er unødvendig med 3D – alt kan justeres digitalt. Og så er der jo også det faktum, at scenerne kan genbruges og udbygges, hvis du vil have tilføjet nye produkter eller funktioner.

Så du skal slet ikke bekymre dig om at få alt med i første forsøg – 3D er fleksibelt, og hvis den planlagte vinkel alligevel ikke lige er sagen, kan den ændres på nul komma fem.

Se med herunder:

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here