Menu

LINAK tiltrækker opmærksomhed med imponerende 3D-film

LINAK3D-film / Produkt film / Produkt præsentation

LINAK er en af verdens førende producenter inden for elektriske lineære aktuatorsystemer. Til lanceringen af to af deres noget komplekse produkter er film helt klart vejen frem.

Kick & Click er en monteringsløsning, der giver mulighed for at samle kontorborde uden brug af værktøj. Produktets genialitet er skjult for øjet, og derfor har LINAK valgt 3D-animation, så man kan se igennem facaden og se, hvordan Kick & Click fungerer. På ét minut præsenterer LINAK både det innovative produkt og den simple installation.

LINAKs nye, banebrydende kontrolbokse, CA30/CA40, som kan bruges i hele verden, fortjener en præsentation med pondus. De har derfor fået en præsentationsfilm, der med fascinerende og dramatiske effekter forklarer det revolutionære produkts kvaliteter til fulde. Lanceringen af produktet fandt sted på en messe, hvor der en time før videoens premiere, blev startet en nedtælling. Da tiden oprandt, stod hundredvis af mennesker klistret til skærmen, mens filmen blev præsenteret, og CA30/CA40 fik derfor en introduktion, der var revolutionerende i sig selv.

Besøg dem her: www.linak.com