Menu
Du er her:

Tak til Facebook
- 74 % stigning i udlejning

Tirsbæk Bakker i Jylland er et naturskønt område med udsigt til både skov og vand. Juulsbjerg Ejendomme ejer området og har opført en række moderne, vedligeholdelsesvenlige huse i tidløs og markant nordisk arkitektur. Men selv de mest attraktive boliger skal annonceres over for mulige beboere for at blive afsat.


www.tirsbaekbakker.dk

588 linkklik for kun 500 DKK
– det er 0,78 kr. pr. klik!

Efter en afmatning i udlejningen af nybyggede huse besluttede Juulsbjerg Ejendomme at annoncere på Facebook – ikke via boosts men via Facebook Business Manager.


En af de absolutte fordele ved Facebook er, at det er så billigt at afprøve mediet, at det virker skørt ikke at prøve det. De fandt hurtigt ud af, at resultaterne langt oversteg indsatsen.

Uanset om man kan lide det eller ej, så har Facebook et segmenteret publikum, som ingen andre medier kan hamle op med, og hver gang man afslutter en kampagne, er man sikker på at ramme målgruppen endnu mere præcist næste gang – på baggrund af den løbende dataopsamling.


Vi kan naturligvis ikke hævde, at de fantastisk gode resultater udelukkende skyldtes indsatsen på Facebook, men faktum er, at udlejningen steg med 74 % over en periode på kun 4 måneder til en samlet pris på 3.000 kr. Så vi kan med sikkerhed sige, at det er umagen værd at prøve.

Jovist, man må selvfølgelig også give dem, at Juulsbjerg Ejendommes huse virkelig er attraktive...

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here