Menu

Imponerende instore

Invita

 

Produktbilleder / Miljøbilleder / Instore & Showroom / Customising 

Invita er en af Danmarks førende leverandører af køkkener, men leverer også kvalitetsløsninger til husets øvrige rum.

Invita er én af de mange, der har konverteret fra traditionelle fotos til 3D, fordi de forlanger høj kvalitet og mulighed for løbende ændringer og genbrug af delelementer.

3D-billeder og customizer for inspirerende køkkenproducent

 

Cadesign form leverer både kampagnebilleder og har udviklet Invitas imponerende customizer. Her kan kunden gøre forarbejdet hjemmefra ved at klikke sig igennem hundredevis af køkkendesigns, overflader, bordplader og så videre.

Invitas customizer er derfor et stærkt salgsstøttende værktøj, der involverer kunden på en måde, der konverterer interesse til køb.

Invita giver deres kunder én på opleveren

Inden kunderne træder ind ad døren hos Invita i Aalborg, tror de måske, at der venter dem en gåtur rundt i butikken, hvor de skal kigge på udstillingskøkkener og prøve at forestille sig, om et af køkkenerne vil passe ind i deres hjem. Virkeligheden er en helt anden. Invita har nemlig en lækker instore-løsning placeret centralt i butikken, hvor kunderne kan lege med alle tænkelige køkkenkombinationer, indtil de finder drømmekøkkenet.

Med et hav af vareprøver kan kunderne få lov til at mærke materialet på deres kommende køkken, inden de beslutter sig for lige præcis den kombination, de synes passer til dem. Vareprøverne lægges på bordet foran dem, og straks har køkkenet på skærmen ændret udseende efter kundens ønsker. Kunden skal ikke prøve at forestille sig, hvordan kombinationen vil komme til at se ud. Og det giver trygge kunder.

“Der er slet ikke nogen tvivl om, at det vil generere salg. Folk husker os – vi skiller os ud. Desuden kan vi lukke salget hurtigere, fordi de ikke behøver at overveje beslutninger baseret på deres forestillingsevner.

 

De kan teste alle farver og kombinationer, og dermed bestemme sig hurtigere og på et bedre grundlag”.

 

Ove Povlsen, butikschef i Invita Aalborg

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information