Menu
Du er her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores rejse med Hellvik Hus

Kom med på vores rejse med det norske husproduktionsfirma Hellvik Hus. Vores rejse med Hellvik Hus er en af vores mange succeshistorier, hvor vi fandt synergi mellem historien bag virksomheden og de uopnåelige omgivelser, der nu er opnået i 3D. Første skridt i processen var, at anerkende Hellvik Hus’ budskab til deres kunder, lære deres kundegrundlag og også lære deres brand at kende generelt. Desuden forsøger vi at få Hellvik Hus til at tænke stort og ikke begrænset. Vi ønsker at være en del af udviklingen af virksomhedens kvalitet og branding, men altid holde fokus på deres værdier på bedst mulig måde.

 

"Cadesign form delivers beautiful illustrations that attract interest, and are essential in selling homes. They have the necessary construction skills to get the details right. Working with Cadesign form has been a pleasure. They deliver as agreed and have set up efficient processes so we can deliver what we want without many adjustments."

 

Paulfrid Hegrestad, Marketing manager Hellvik Hus

 

Nøglen er styling og settings

Efter at være nået til enighed om historien, vi ønskede at fortælle med billederne, skabte vi et moodboard, hvor Hellvik Hus visuelt kunne se, hvilken vej vi ville gå med 3D-stillbillederne. Med vores ekspertise indenfor styling i baghovedet, gav Hellvikhus os tillid til at freestyle med styling og settings, hvilket gjorde processen mere effektiv. Fordi vi havde friheden til at vise 3D fra sin bedste side, kunne vi lege med nogle mere avancerede indstillinger og belysning, som vi er meget stolte af at præsentere i de betagende 3D-billeder. Med Hellvik Hus ønskede vi, at deres kunder skulle forelske sig i atmosfæren og stemningen, som vi håber du kan se på de følgende billeder.

Klar forbindelse mellem moodboards og de endelige CGI-billeder

Vi arbejdede med fire forskellige huse og omgivelser, med hver deres historie at fortælle, som vi håber, du kan se på 3D-billederne, såvel som den klare forbindelse mellem moodboards og de endelige CGI-billeder. Med god kommunikation mellem vores 3D-grafikere, stylister, projektledere og Hellvik Hus viste det sig fra den bedste side.

 

En digitaliseringsrejse

Hellvik Hus var så tilfredse med resultatet, at vi nu har et tæt samarbejde med at skabe 3D-stillbilleder til deres hjemmeside og kataloger, men også arbejde på en konfigurator, som er det perfekte næste step. Når vi først har en model, en farve, et stof, behøver vi ikke at oprette den igen. Vi tilføjer bare lag, hvilket gør processen meget mere effektiv end den ville have været i det virkelige liv. Når deres produkt er lavet i en 3D-model af høj kvalitet, kan vi placere det hvor som helst i alle omgivelser, de kunne drømme om. Dette får Hellvik Hus til at komme tættere på deres kunder, de viser gennemsigtighed i deres priser og gør processen lettere for sig selv og deres kunder. De engagerer deres kunder til at være aktive i processen, og gør det konkret visuelt at se i stedet for at gætte, hvordan det ville se ud i virkeligheden.

"We have worked with many different 3D suppliers over the years, but Cadesign stands out particularly favorably in being efficient, creative and implementing our wishes."

 

Paulfrid Hegrestad, Marketing manager Hellvik Hus

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here