Menu
Du er her:

Usynlige produkter? Lad kunderne se det ske med 3D

Verdens største producent af vandpumper. Sådan kender vi Grundfos. Virksomhedens enorme produktpalette spænder lige fra alverdens pumper til internetbaserede pumpestyringssystemer.

For at forstå Grundfos’ produkter bedst, skal man se dem indefra og i brug. Problemet er bare, at når de er i brug, så ligger de under jorden, og det gør det meget vanskeligt at filme dem. Så hvad gør man? Man viser det med 3D.

Grundfos gik til Cadesign form. For med 3D er der ingen umulige vinkler, ingen begrænsninger. Produktet bliver beskrevet i detaljer, samtidig med at kunden bliver inspireret og lynhurtigt får et overblik over produktets USP'er.

Grundfos bruger deres produktfilm på messer rundt omkring i verden. Det er effektiv produktlancering, fordi ”...det skaber blikfang, og får folk til at komme hen og se, hvad produktet kan,” fortæller Jesper Skadhauge, Global Product Manager hos Grundfos. ”Men vigtigst af alt, så gør 3D-film det nemmere for vores kunder at forstå vores produkter.”

3D har i det hele taget gjort en stor forskel for Grundfos. For ud over produktfilm har Cadesign form også lavet 3D-montagefilm, som forklarer det hele på den halve tid, gør montering nemmere og minimerer risikoen for fejlmontering. På produktet sidder en QR-kode. En enkel scanning med kundens smartphone senere og montagefilmen popper op på skærmen og guider kunden trin for trin igennem installationsprocessen.

”Med 3D-film er det blevet meget nemmere for vores kunder at installere vores produkter,” afslutter Jesper Skadhauge.

Besøg dem her:

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here