Menu
Du er her:

Tilfører ekstra værdi til Geberit

Geberit

3D-billeder / 3D-film

Geberit-koncernen, der er til stede i hele verden, er Europas førende leverandør af sanitære produkter. Geberit drives som en integreret koncern med meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande, og det medfører helt unik ekstra værdi, når det drejer sig om sanitær teknologi og badeværelsessanitet.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Fordelene ved film om montering

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Geberit i over 10 år, hvor vi hjælper med at præsentere og understøtte deres nye produkter over for deres gode kunder med innovative film om montering og funktion.


Som et supplement til Geberits egne monteringsvejledninger giver vores film om montering yderligere indsigt og klarhed i forbindelse med arbejdsgange, der undertiden kan være meget komplekse, men som har vist sig at være meget populære. Hovedopgaven har været at hjælpe Geberit med at begrænse monterings- og funktionsfejl. Det gør vi med grundige og forklarende film om montering.


Udover det har vi skabt smukke produktbilleder, der viser kvalitetsprodukterne på en passende måde, ligesom billeder og filmklip fra filmproduktionen bruges til andre markedsføringsaktiviteter såsom websider, apps, brochurer og e-læringsguides.

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here