Menu

Merværdi for Geberit

Geberit


Produktbilleder / Miljøbilleder / Film

I mere end et årti har vi hjulpet Geberit med at tage sig flot ud og sikre effektive installationsprocesser. Vi er stolte af at have bistået dem med et rent og sofistikeret look, men vi er endnu mere stolte af den merværdi, vi har skabt i organisationen gennem de mange monteringsfilm, vi har lavet for dem igennem årene. Det er nu et dokumenteret faktum, at gennemtænkte monteringsguides reducerer fejl i forbindelse med installering og tilpasning af produkterne. Resultatet er, at monteringstiden forkortes, installationsprisen sænkes og kundetilfredsheden øges.  

Produktpræsentation med en målbar effekt

 

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne.

Fokus i vores samarbejde har først og fremmest været at hjælpe Geberit med at minimere monteringsfejl og funktionsfejl via gennemtænkte og visuelt vejledende monteringsfilm. Derudover har vi leveret en række smukke produktbilleder, som går i tråd med Geberits rene design. 

Se et sammenklip af monteringsfilm her eller herunder...

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information