Menu

Visuelle vejledninger i korrekt montering

Geberit



Montagefilm

Geberit-gruppen er den europæiske markedsleder inden for sanitetsteknologi og har global orientering.

Geberits Marketing Manager Huw Willuams fortæller, at de kom til Cadesign form med et ønske om at simplificere monteringsvejledningerne til deres produkter. Geberit havde nemlig behovet for at give deres primære kunder, installatører og blikkenslagere en videoreference til forskellige installationsprocesser, som giver et hurtigt indblik i, hvor let og enkelt et Geberit-produkt er at installere.

Geberit fik flere forskellige 3D-film, og Cadesign form har med foto-realistiske 3D-film formået at skabe visuelle vejledninger, der i højere grad sikrer korrekt montering, er mere tidseffektive og er universelle, da 3D-filmene ikke skal oversættes. Med 3D blev det også muligt for Geberit at lave en videoskabelon af monteringen, som meget enkelt kan ændres til et nyt produkt.

Oven i købet bruger Geberit også filmene til at uddanne deres medarbejdere. Huw Williams fortæller, at 3D-filmene har været med til at forenkle processer markant og samtidig nedbringe udgifter til medarbejderuddannelse.

Film og billeder taler deres eget tydelige sprog. Og med den kvalitet, som Cadesign form leverer, kan billeder fra filmene også bruges online eller som print, og Geberit får således flere produkter i én levering. Huw Williams fortæller, at de genbruger segmenter fra film så ofte som muligt.

”Vi ønsker, at vores kunder altid forstår vores produkter. Men de er til tider relativt svære at forstå. Nogle produktvanskeligheder er for svære at løse over telefonen” fortæller Huw Williams fra Geberit. Derfor har 3D-filmene gjort Geberits job meget nemmere.

Besøg dem her: www.geberit.dk/da

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt