Menu
Du er her:

Et helt nyt look til Fomaco

For over 10 år siden begyndte vi at lave film for Fomaco. 

Med 3D kan vi vise alle de skjulte funktioner og processer, der foregår langt inde i de yderst komplekse fødevarefremstillingsmaskiner. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Corporate Visual Identity

Med +40 års erfaring inden for avanceret konserverings- og marineringssystemer, specialistkompetencer og kontinuerligt fokus på fremdrift, har Fomaco skabt banebrydende og gennemtestet fødevareteknologi til fødevarefremstillingsindustrien verden over.  

I 2014 var det tid til et visuelt løft. Fomaco skal naturligvis præsentere sig udadtil med samme standard og fortræffelighed, som de udviser i deres virke. Sammen med Fomacos ledelse har vi skabt en ny visuel identitet for hele virksomheden. Fra brochurer, arbejdstøj, kontorudsmykning, visitkort til et altomfattende website - en fullblown corporate visual identity. Nu matcher Fomacos look deres globale spænd og deres marketingplatform er fremtidssikret. At kommunikere til tre meget forskellige målgrupper er ikke en let opgave, men vi fandt en løsning, der tilgodeser direkte kommunikation til både kød, fiske- og fjerkræsindustrien.

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here