Menu
Du er her:

Billeder taget i et indrettet rum er til brug i situationer, hvor du ønsker, at fokus skal være på dit produkt, men hvor du også ønsker at vise, hvordan dit produkt ser ud i en sammenhæng.


Ekornes er møbelfabrikant – og de har gjort deres hjemmearbejde og fundet opskriften på den perfekte kombination af komfort og design. Hvad enten de ønsker at lægge vægt på komfort, design eller begge dele, har de billederne til at gøre det.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

I mange tilfælde kan produktbilleder i god kvalitet udrette mirakler, når man forsøger at sælge et produkt. Men nogle gange vil man bare gerne sælge drømmen og vise sit produkt i hyggelige omgivelser, som matcher det perfekt uden at flytte fokus fra det, der betyder mest: produktet.

 

Ekornes bruger denne type billeder (vi kalder dem room set-billeder) til at hjælpe deres forhandlere, som bruger deres katalog som et redskab til inspiration, og ikke kun til salg. I dette tilfælde kan room set-billeder hjælpe med at sælge den drøm, produktet udfolder, fremfor et produkt med et prismærke på.

 

Med produktbilleder, interiørbilleder og dem ind imellem – nemlig room set-billeder, er Ekornes godt forberedt på situationer af enhver slags, og de kan således støtte deres forhandlere med det billede, de har brug for, uanset om formålet er at inspirere eller at sælge.

 

En ekstra fordel ved denne type scene er, at den kan opdateres på få timer, idet scenen allerede er bygget op, og lyssætning og kamera er på plads. Se bare disse eksempler:

Kan du se, hvordan det er den samme scene, der bare ser anderledes ud for hvert billede? Det er en virkelig smart måde at benytte sig af fordelene ved 3D, fordi det er en fleksibel måde at arbejde med sine produktbilleder.

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here