Menu
Du er her:

1,2 millioner billeder og flere kommer til

Vores lange samarbejde med Ekornes startede, som det ofte gør, med et behov. Ekornes har brug for at få produceret tusindvis af billeder på en håndterbar og kosteffektiv måde til deres e-commerce. Med vores ImageScripting har de fået et setup, der kan levere netop det, de har brug for. Siden har vores samarbejde udviklet sig til både film og smukke miljøbilleder, der ikke blot præsenterer produkterne, men også de kvaliteter de besidder. Marketingmaterialerne danner også det perfekte grundlag til at producere indhold til de sociale medier, hvilket gør det markant lettere for Ekornes at være til stede på de rigtige platforme med det rigtige indhold. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Kvantitet og kvalitet

 

Som enhver e-commerce-kunde overalt i verden, så vil en Ekornes kunde se alle facetter af det produkt, de overvejer at købe - enhver farve, ethvert materiale, ethvert design og kombinationen af de tre. Vi introducerede dem i sin tid for vores egenudviklede ImageScripting-teknologi. Som med al 3D så kan ImageScripting danne grundlag for udvikling af stort set alle marketingmaterialer, man kan finde på at ønske sig. 

En ergonomisk møbelrevolutionEkornes har en målsætning om at være en førende mærkevareleverandør af boligindretningsmøbler til det nationale og internationale marked. Og de er godt på vej. Opfindelse af Stressless-stolen tilbage i 1971 var en revolution inden for ergonomiske møbler, og det var den første hvilestol, der tog højde for kroppens behov og støttede korrekt. I dag sætter Ekornes nye standarder med et større sortiment med spisebordsmøbler, sofaer, hjemmebiografsæder, sideborde og naturligvis de ikoniske hvilestole. 

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here