Menu
Du er her:

Branding Bricks - Egernsund Tegl

Det er ved at være nogle år siden, at Egernsund fik et spritnyt og funktionelt website, og tingene går stærkt i den digitale verden. Nye muligheder og forventninger til website performance og design kommer til hver eneste dag. Det ved Egernsund Tegl og de prioriterer at holde deres ansigt udadtil kontinuerligt opdateret.

De har lige givet deres website en makeover med et nyt responsivt design, inden de besøgende overhovedet nåede at lægge mærke til, at det var tiltrængt! Så nu forbliver Egernsund Tegl på forkant på website-fronten og imponerer de besøgende med et visuelt website, der om noget er ”so next year”.

Se websitet...

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Online murdesigner


Med et kæmpe udvalg af mursten med forskellige udtryk, teksturer og brændinger i kombination med et utal af forbandtmønstre og fugefarver bliver mulighederne uendelige - og dermed uoverskuelige at præsentere med produktbilleder og beskrivelser.  

Organisér og gør det til en intuitiv leg at browse rundt i hele dit produktunivers! Egernsund Tegl har en murdesigner implementeret på deres website, som løfter opgaven til perfektion. Det er en customizer, der bæres frem af stærke 3D-billeder og brugervenlig navigation.

Med et sådan præsentationsværktøj kan Egernsund Tegl-kunder klikke sig rundt i kombinationerne indtil de finder præcis det look, de søger.

At kunne skræddersy sin helt egen løsning, så det matcher alle behov, giver naturligvis tilfredse kunder, men faktisk kan en customizer tage hånd om to tredjedele af købsprocessen, inde de overhovedet kontakter Egernsund Tegl, hvilket i den grad effektiviserer salgsprocessen.

 

 

”Samarbejdet med Cadesign er både inspirerende og givende – Cadesign har helt klart været med til at rykke og udvikle Egernsund Tegls image. Det fede ved Cadesign er bl.a., at de har hele paletten af fagfolk samlet ét sted. De har bl.a. lavet de lækre 3D-billeder, vi bruger i vores nye arkitektkatalog, der er blevet super godt modtaget.

 

Visualiseringer og ”3D-sprog” bliver mere og mere en del af den virkelige verden grundet den høje livagtighed og kvalitet. Man er i 100 % trygge hænder hos Cadesign - de er innovative, visionære, venlige og løsningsorienterede og en fantastisk sparringspartner. Du er helt sikkert med fremme, hvis du vælger de folk! Jeg ville ikke undvære dem!”

 

Mia Thøisen, Marketing Manager, Egernsund Tegl

 

 

 

Hvorfor gå på kompromis?

Hvorfor nøjes med en middelmådig præsentation af dine produkter, når du kan få lige præcis de billeder, du går og drømmer om? Egernsund Tegl har produktbilleder, hvor alle elementer i omgivelserne er tilpasset produktet, så det rigtigt kommer til sin ret. De stilrene og stemningsfulde billeder inspirerer kunderne og lader dem se, hvad Egernsund Tegls produkter kan gøre for deres hjem.

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here