Menu

Branding Bricks - Egernsund Tegl

Egernsund TeglWebsite / Customising / Produktbilleder / Miljøbilleder

Det er ved at være nogle år siden, at Egernsund fik et spritnyt og funktionelt website, og tingene går stærkt i den digitale verden. Nye muligheder og forventninger til website performance og design kommer til hver eneste dag. Det ved Egernsund Tegl og de prioriterer at holde deres ansigt udadtil kontinuerligt opdateret.

De har lige givet deres website en makeover med et nyt responsivt design, inden de besøgende overhovedet nåede at lægge mærke til, at det var tiltrængt! Så nu forbliver Egernsund Tegl på forkant på website-fronten og imponerer de besøgende med et visuelt website, der om noget er ”so next year”.

Se websitet...

Hvorfor gå på kompromis?

Hvorfor nøjes med en middelmådig præsentation af dine produkter, når du kan få lige præcis de billeder, du går og drømmer om? Egernsund Tegl har produktbilleder, hvor alle elementer i omgivelserne er tilpasset produktet, så det rigtigt kommer til sin ret. De stilrene og stemningsfulde billeder inspirerer kunderne og lader dem se, hvad Egernsund Tegls produkter kan gøre for deres hjem.

 

 

”Samarbejdet med Cadesign er både inspirerende og givende – Cadesign har helt klart været med til at rykke og udvikle Egernsund Tegls image. Det fede ved Cadesign er bl.a., at de har hele paletten af fagfolk samlet ét sted. De har bl.a. lavet de lækre 3D-billeder, vi bruger i vores nye arkitektkatalog, der er blevet super godt modtaget.

 

Visualiseringer og ”3D-sprog” bliver mere og mere en del af den virkelige verden grundet den høje livagtighed og kvalitet. Man er i 100 % trygge hænder hos Cadesign - de er innovative, visionære, venlige og løsningsorienterede og en fantastisk sparringspartner. Du er helt sikkert med fremme, hvis du vælger de folk! Jeg ville ikke undvære dem!”

 

Mia Thøisen, Marketing Manager, Egernsund Tegl

 

 

 

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information