Menu
Du er her:

Danfoss når nye højder

Danfoss

Produktfilm

En gang imellem er vi så heldige, at vi får chancen for at være med i projekter med helt nye udfordringer. Det var også tilfældet, da Danfoss lancerede deres nye support service. Deres tag line ”Stay calm – you’re covered” understreger Danfoss’ budskab om, at de er der for deres kunder. Efter brainstorming og storyboarding valgte vi at præsentere en parallelhistorie om en skydiver, der springer ud fra et fly. Ligesom han får støtte i hele processen, er Danfoss der for deres kunder hele vejen.

Vores primære udfordring som filmproducent var selve udspringet fra flyet. Først og fremmest fordi Danmarks novembervejr er koldt og ikke de optimale forhold for skydiving, men også fordi vi aldrig havde prøvet sådan en optagelse før. Det fik vi dog hurtigt løst – vi fik arrangeret et samarbejde med et af verdens største skydive firmaer – Skydive Empuriabrava, og med hensyn til vejret rejste vi mod Spaniens sol og varme for at få de optimale vejrforhold til optagelserne.
Gennem vores samarbejdspartner kom vi til at arbejde med den berømte filmfotograf Peter Degerfeldt, der tidligere har arbejdet på Hollywoodfilm som ”Spy” med Jason Statham, Jude Law og Melissa McCarthy.

Resultatet taler for sig selv og kræver næsten ingen yderligere introduktion. Se Danfoss’ nye film tilføjet lidt stjernedrys fra Hollywood her: www.danfoss.com/en/products

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here