Menu
Du er her:

Med VR får Danfoss vist deres produkter på Bali

Danfoss

Interaktiv

Til Danfoss Drives-konferencen i 2016 imponerede Danfoss med et VR-setup, der gav de deltagende i New Orleans indlevelse taget til helt nye højder. Læs mere om alt dette her. Så forventningerne til messen på Bali i 2017 var baseret på sidste års oplevelse med Danfoss og var altså høje.

Danfoss er udfordret rent praktisk idet deres produkter er af en vis størrelse og er svære at transportere. Så Danfoss måtte tænke kreativt i deres søgen efter en måde at få produkterne med til Bali. Løsningen viste sig igen at kunne findes ved hjælp af VR. Med Danfoss’ VR-løsning fik messedeltagerne ikke bare et indblik i Danfoss’ produkter – de fik mulighed for at træde direkte ind i Danfoss’ verden og se produkterne i perspektiv og i de omgivelser, hvor de passer ind. Takket være mulighederne ved VR kunne deltagerne tage fat i Danfoss’ maskiner, skille dem ad og vende og dreje dem så alle detaljerne var helt synlige.

Så de deltagende på Danfoss Drives 2017 fik altså mulighed for at træde direkte ind i Danfoss’ verden – og det til trods for at de var ca. 12.000 km fra Danfoss’ hovedkvarter i Danmark.

Besøg dem her: www.danfoss.com/en

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here