Menu
Du er her:

Micro Matic – perfekt udskænkning

Micro Matic tilbyder en bred vifte af udskænkningsudstyr til drikkevarer inden for mange forskellige brancher. Afhængigt af den specifikke drikkevare, anlægget skal bruges til, og af køberens branche kan de produkter, kunderne køber hos Micro Matic, være vidt forskellige. Kunderne kan frit sammensætte deres eget, skræddersyede produkt med forskellige kølere, haner, håndtag osv., som kan kombineres på utallige måder. Derudover har kunderne også mulighed for at uploade deres eget logo eller andre varemærkerelaterede elementer til brug på de enkelte komponenter. Kort sagt: Mulighederne er uendelige. Du kan få produktet til at se ud, præcis som du gerne vil have det!

Prøv den her: www.micro-matic.dk

Fordi produktet kan tilpasses på så mange måder, er det svært at vise. Micro Matic ved, at svaret på den udfordring ligger i digital konfiguration – og det er der, vi kommer ind i billedet.


For at kunne udarbejde den optimale løsning til et komplekst produkt er det nødvendigt at lægge en masse arbejde i at lære produktet og alle dets aspekter godt at kende. Det er et utroligt vigtigt trin i processen, for kun på den måde kan man gøre konfiguratoren så virkelighedsnær, at kunden ved, hvilke komponenter, der kan kombineres, hvilke der ikke kan, osv.

"Cadesign arbejder på et meget højt professionelt niveau, og vi er meget tilfredse med processen. Vi sætter i høj grad pris på den fleksibilitet og de muligheder, vi får fremover ved at arbejde med ægte CGI."

 

Peter Vejlgaard Jørgensen, Marketing Manager, Micro Matic

 

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here