Menu
Du er her:

Cibes løftes til nye højder

Cibes kontaktede os, fordi de havde brug for en customizer. Det er nu to år og adskillige marketing præsentationer siden. For nyligt var det produktlanceringen af Cibes EcoSilent elevator, der stod for skud. En miljøvenlig, lydløs og smuk elevator, der kan tilpasses et almindeligt privathjem. Ved at trække alle værdierne ved produktet frem i lyset og indkapsle dem i stemningsskabende storytelling, præsenterer Cibes mere end et produkt - de præsenterer den drøm, som produktet kan indfri. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

En skræddersyet win-win-løsning

 

Cibes udvikler tilpasningsvenlige elevatorløsninger for både offentlige og private byggerier, og det har de gjort i mere end 70 år. Der hvor Cibes er unikke er, at de skaber elevatorer der ikke blot er smukke, men som også kan installeres uden de store bygningstilpasninger. Det betyder, at deres elevatorer er lettere og hurtigere at installere, end de konventionelle elevatorer. 

De tilbyder en bred vifte af løsninger, hvor kunden kan kombinere forskellige tilpasninger, farver, materialer og detaljer. Det er derfor ret åbenlyst, at Cibes har brug for en customizer, der præsenterer og systematiserer alle disse muligheder på en intuitiv måde. Udadtil kan kunden lege sig frem til den rette løsning ved at klikke sig frem i de imponerende visuelle produkttilpasningsmuligheder. Indadtil får Cibes information om produktnumre, produktinformationer og de valgte tilpasningskrav. Resultatet er mersalg og effektiv og korrekt ordrehåndtering. Det er vist det, man kalder win-win. 


Se en film om funktionerne og genialiteten ved Cibes customizer herunder...

Eller prøv den her

Cibes EcoSilent

Elevatorer bliver mere og mere populære for et bredere og bredere publikum. Der er dog nogle salgsforhindringer forbundet med elevatorer, hvor det i særdeleshed er plads og støj, der spiller de største roller. Indtil nu... EcoSilent er nemlig en stille elevatorrevolution, der er næsten lydløs, og som kan installeres i et privathjem på mindre plads end en trappe kræver.

Med gennemtænkt storytelling har vi trukket alle de unikke kvaliteter ved EcoSilent frem i lyset og givet Cibes en reklame, der rammer plet, både hvad angår målgruppe, produktfremvisning og branding af Cibes som en first-mover inden for deres forretningsområde.  

Se reklamen her eller nedenfor...

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here