Menu
Du er her:

Gulve til enhver smag

Hos BOEN sælger de lækre trægulve, der passer til et hav af stilarter. Deres mange gulve skal selvfølgelig vises frem på den bedste måde – med VR. BOEN har fået en VR-løsning fra Cadesign form, hvor kunderne kan skifte mellem 80(!) forskellige billeder inde i brillerne. Om de er på udkig efter klassisk elegance eller raw New Yorker-stil, så får de deres fremtidige gulve helt op under fødderne med gulve til enhver smag og miljøer til enhver stil i 360-graders fotorealisme.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

"For oss i BOEN var det å gå fra å produsere bilder analogt til digitalt/VR en ny og lærerik prosess. "Vår verden" og bransje blir som hos alle andre mer og mer digital, og dermed blir forståelsen av kundereisen og brukeradferd enormt viktig [...]

 

Da er det avgjørende å få bekreftet, at vi gjorde riktig valg av leverandør. Cadesign har forståelse for våre prosesser og krav. De er ikke redd for å utfordre oss på områder utenfor vår egen komfortsone".

 

Finn Roger Opedal, Marketing Director hos BOEN

Når man har en stand til Europas største byggemesse, handler det om at få lavet en præsentation, der får folk til at huske lige præcis dig. Norske BOEN sikrede deres succes ved BAU messen i 2017 ved at få lavet en video, der igennem fantastisk storytelling præsenterer BOEN som brand og tilmed præsenterer deres nye maskot. Win-win!

BOEN Virtual Floor Finder

Et smukt hjem med en klar gennemgående stil, der er er skræddersyet til mit liv og mine behov - det er, hvad et stigende antal forbrugere ønsker. Men i praksis kan det være svært at nå i mål. Heldigvis er der hjælp at hente. BOEN har sat sig for at gøre det lettere og sjovere at finde en stil, der matcher ens ønsker og dernæst at finde præcis det gulv, der får det hele til at gå op i en højere enhed. 

Med BOENs virtuelle gulvfinder kan kunderne få vist, hvordan et gulv kommer til at tage sig ud i forskellige rumtyper. De kan kontinuerligt udskifte og ændre deres valg, indtil de har fundet det perfekte gulv, i det perfekte mønster med den perfekte bredderetning og -længde. 

Det er åbenlyst, at dette værktøj gør det markant lettere og sjovere for kunderne at købe et BOEN-gulv. Sjovt at finde, let at købe og visuelt bevis på, at de valg, man har truffet, nu også er de rigtige, er kernefaktorer i enhver købsproces. Så derfor vælger kunderne de forhandlere, der tilbyder dette, frem for dem, der ikke gør. Som en bonus letter en customizer også de interne processer.

BOEN har nu et værktøj, der genererer korrekte ordrer, holder styr på alle produktnumre og sikrer korrekte leveringer. 

Det er ret beset det perfekte salgsværktøj.

 

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here