Menu
Du er her:

Hvad drømme er skabt af...

BoConcept er ikke bare en blandt mange møbelforretninger. De har arbejdet med interiør og design i mere end 60 år, og de har stærke værdier, der gennemsyrer alt, hvad de laver. Én ting der er absolut essentiel for BoConcept er kvalitet. Kvalitetsprodukter der kan holde til hverdagens brug, og som er til at betale. Kvalitetsprodukter fortjener naturligvis præsentationer af høj kvalitet.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Én grundmodel bliver til 115.000 produkter

 


Hvis du tilbyder mange forskellige versioner af dit produkt, kender du måske til udfordringen med at få visualiseret hver enkelt variant. Den udfordring har BoConcept ikke. De har nemlig et bibliotek med mere end 300.000 produktbilleder, hvor alle teksturer er af den fineste kvalitet.

Så når deres Osaka-sofa kan købes i utallige kombinationer, kan BoConcept aflevere en enkelt grundmodel af sofaen, som så bliver ændret og optimeret, så kunderne kan se alle 115.000 sofaer i knivskarp kvalitet.

 

Billeder som drømme er gjort af...

Til BoConcepts nye miljøbilleder tog de skridtet fra fotografi til 3D, og deres nye billeder er de yderst tilfredse med. Det er da også et 3D-billede, man møder som det første, når man besøger deres website. Det er et fantastisk stemningsfyldt billede, der tager udgangspunkt i en terrasse i et lækkert, moderne townhouse.

Til den samme serie af billeder, som BoConcept bruger i sit katalog, er der flere stemningsbilleder fra den samme terrasse, men serien består også af billeder fra en fantastisk tagterrasse, der som en grøn og afslappende oase står i kontrast til de omkransende skyskrabere og byens pulserende liv.

Billederne ser fantastisk fotorealistiske ud, og det er svært at forstå, at det ikke er en virkelig location. Vores 3D artists afslører, at det tit handler om at gøre verden mindre perfekt og udviske de lige linjer, som man ellers kan være tilbøjelig til at ønske sig, når der nu er mulighed for selv at forme billederne. Ting såsom afskallet maling, ujævnheder i en flise og snavs i hjørnet er nogle af de ting, som man måske først tror, man gerne vil bruge 3Ds fleksibilitet til at blive fri for. Men det er ting, der giver omgivelserne liv og puster til vores indlevelsesevne, så vi næsten selv føler, at vi er til stede i billedet. 3D sælger drømmen. Og drømmen sælger produktet.

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here