Menu
Du er her:

Billeder som drømme er gjort af

Til BoConcepts nye miljøbilleder tog de skridtet fra fotografi til 3D, og deres nye billeder er de yderst tilfredse med. Det er da også et 3D-billede, man møder som det første, når man besøger deres website. Det er et fantastisk stemningsfyldt billede, der tager udgangspunkt i en terrasse i et lækkert, moderne townhouse.

Til den samme serie af billeder, som BoConcept bruger i sit katalog, er der flere stemningsbilleder fra den samme terrasse, men serien består også af billeder fra en fantastisk tagterrasse, der som en grøn og afslappende oase står i kontrast til de omkransende skyskrabere og byens pulserende liv.

Billederne ser fantastisk fotorealistiske ud, og det er svært at forstå, at det ikke er en virkelig location. Vores 3D artists afslører, at det tit handler om at gøre verden mindre perfekt og udviske de lige linjer, som man ellers kan være tilbøjelig til at ønske sig, når der nu er mulighed for selv at forme billederne. Ting såsom afskallet maling, ujævnheder i en flise og snavs i hjørnet er nogle af de ting, som man måske først tror, man gerne vil bruge 3Ds fleksibilitet til at blive fri for. Men det er ting, der giver omgivelserne liv og puster til vores indlevelsesevne, så vi næsten selv føler, at vi er til stede i billedet. 3D sælger drømmen. Og drømmen sælger produktet.

Besøg dem her: www.boconcept.com

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here