Menu

ALT inden for boligprojektsalg

Salg af boliger og branding af beboelsesområder

Boligprojektsalg er et nichemarked i den forstand, at branchens markedsføringsbehov er unikke. At sælge byggeprojekter, der ikke rent faktisk er bygget, kræver innovativ markedsføring. Huskøbere har brug for solid overbevisning, hvis de skal investere en relativt stor sum penge i et projekt, de endnu ikke kan se. Desuden har det stor effekt, hvis et projektsalgsområde er brandet og markedsført på en ærlig og imponerende måde, da folk køber hjem, ikke bare lejligheder eller bygninger.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Ingen støj – alt inklusive

Projektsalgsmarkedsføring er en komplet pakke med kommunikationsstrategi, identitet, website, brochure, visualiseringer, indlæg på sociale medier, film og reklamer. Vi siger ikke, at du har brug for det hele – vi siger bare, at vi kan skabe det hele. Derfor dedikerer vi vores brand Dimension Design udelukkende til dette specifikke marked. Dimension Design var, og er, markedsførende og vi har arbejdet tæt sammen med dem siden vi købte dem i 2017.

Kontakt Uffe Bengaard for mere information

Sælg drømmen

Et perfekt, fotorealistisk billede er kun halvdelen af salget... den anden halvdel er atmosfære, målgruppefokuseret styling, en terrasseudsigt mod solnedgangen med glade mennesker, der drikker hvidvin... kort sagt køber huskøbere drømmen om et nyt og bedre liv.

Besøg Dimension Designs website...

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here