Menu

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Forestil dig, at alt er muligt


I en verden, hvor teknologi fortsætter med at udvikle sig, er vi nødt til at begynde at drage fuld fordel af de mange fantastiske ting, vi kan bruge den til. Teknologi har aldrig været så stærkt udviklende som det er lige nu. Dette giver en masse spændende muligheder for en virksomhed som vores, der arbejder med 3D-produktioner og animerede funktioner. Fakta er, at næsten alle Hollywood-filmproduktionsteam bruger 3D-modellering til at fremskynde produktionen, for at reducere omkostningerne og for at lave interessante 3D-effekter - og det gør vi også!

Ude i den virkelige verden, bruger vi så mange penge på locations, fotografer, materialer, arbejdshænder og tungt udstyr til at konfigurere til branding, eksponering og markedsføring. Men dette kan gøres på en meget mere effektiv og spændende måde.


Tag for eksempel køkkener, huse eller store møbler, og logistik vil i mange situationer forhindre dine drømme i at få den perfekte location. I modsætning til dette, når det kommer til 3D-billeder, interaktive funktioner eller videoer, er det kun dine drømme, der begrænser virkeligheden.


Forestil dig dit produkt foran kystlinjen på Hawaii eller på toppen af Manhattan i New York. Du behøver ikke at tænke på logistik så som flyudgifter, transport, hvis solen skinner, eller hvis det regner udenfor. Takket være teknologi og med fremragende ekspertise fra vores dygtige team, kan du beslutte, hvad du synes vil matche dine produkter, hvilket skaber en fantastisk synergi. Vi har cases, hvor vi viser solnedgange fra stuen, snelandskaber fra Skandinavien eller endda fra en ørken i Dubai. Hver case viser den historie, som vores kunde ønsker at fortælle, og vi håber, at du kan drømme dig væk, ved bare at se på dem.

Normalt kan en proces med at oprette nye stillbilleder eller videoer tage uger med planlægning og oprettelse. Time to market kan være en lang proces, hvor mange mennesker er involveret, og mange ting kan gå galt. Hvis tømreren og/eller fotografen bliver syge eller ikke er i stand til at deltage, er det ubestrideligt, at processen ikke vil være så hurtig, som du kunne have ønsket, at den skulle være. Når alt kommer til alt kan en forsinkelse i kommercialiseringen af et produkt være en deal-breaker, fordi nyheden i et nyt produkt eller en ny funktion hurtigt kan formindskes. Så hvis du vil sikre dig, at dine innovationer når dine kunder så hurtigt som muligt og med den bedste kvalitet, er 3D-billeder og / eller animationer måske vejen frem for din virksomhed. Vi ved, at de normalt lange processer kan gøres mere effektive. Digitaliseringen er kommet for at blive, og du vil ikke være den sidste, der hopper med på bølgen!


Med 3D-modellering har du uendelige muligheder, og hvis vi skal være ærlige, er det bare svært at argumentere imod! Teknologi er fremtid. Teknologi er nu. Vi designer drømme og gør det uopnåelige opnåeligt. Hvis du ikke er overbevist endnu, så lad billederne tale for sig selv.

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here