Menu

d2 i Wien 2018

I august drog vi afsted til den internationale ArchViz konference i Wien. Det er vigtigt for os at mødes med andre fra samme interesseområde som os og deltage i begivenheder sammen. I disse konkurrenceprægede tider kan det måske anses som et problem for nogle, men vi er af den overbevisning, at hvis du åbner dig op for fællesskabet, vil fællesskabet også åbne sig op for dig.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage snarest muligt

Tak, vi vender tilbage snarest!

Vi mødte gamle venner og fandt også nye

 

Det var meget inspirerende at høre taler, hvor fokus ikke blot var på de tekniske aspekter af ArchViz, men hvor der også blev talt om virksomheds-aspektet i at køre et studie. Her hørte vi Justin Bourn fra Black Canvas snakke om vision, mission, værdier og kultur, som er rygraden af enhver succesfuld virksomhed. Her i Cadesign form har vi også arbejdet strategisk med disse faktorer i mange år nu, og vi ved at strategiske beslutninger er vigtige – også når det handler om værdier og kultur. Du skal sørge for, at du kontinuerligt tilpasser det og sikre dig, at nye medarbejdere bliver inkluderet og at du investerer i dine medarbejdere. Det kan du gøre ved at efterleve dine værdier i det daglige arbejde både internt og eksternt.

Vi så et meget inspirerende oplæg af Sava Zivkovic. Sava har produceret så meget materiale i en så fantastisk kvalitet at man skulle tro, han havde flere timer i døgnet end alle os andre.

Mike Golden gav os et ligeså inspirerende oplæg, hvor han snakkede om ArchViz billede-processen og hvor han udfordrede den måde, det gøres på i dag. Det er vigtigt at vi altid kigger på teknologien og processen og tænker over andre måder, man kan gøre tingene på. Vi forventer ikke, at vores kunder kender teknologien bag og vi skal derfor guide dem for at sikre, at de får den maksimale værdi ud af samarbejdet ud fra deres budget samtidig med at vi udarbejder en løsning, som både kunde og vi kan være stolte af. Stolthed og engagement for vores arbejde er noget af det, der gør folk motiverede. Og motivation kan om noget være med til at øge kreativiteten på arbejdspladsen og selvfølgelig er det med til at sikre at kulturen i virksomheden er sund. Så hvis der skal laves nogle ændringer for at kunne opnå denne stolthed og dette engagement for sit arbejde, er det en ændring, der er værd at implementere.

Vi vil gerne sige mange tak til Fabio og resten af d2-holdet for en meget inspirerende oplevelse!

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here