Menu

Hele produktsortimentet fremvist i 360 grader

WebGL er en forkortelse for Web Graphic Library (webgrafikbibliotek), som er et system, der gør det muligt at vise grafik i høj kvalitet direkte i browseren.


Det betyder, at i stedet for at gøre brug af dyr serverkraft eller downloade specialprogrammer eller plug-ins til at vise dine billeder, så kan du gøre det direkte i browseren.


Det er specielt nyttigt, når man gerne vil vise sine produkter interaktivt, hvor hele produktet kan ses fra 360 grader, og ikke kun på en håndfuld statiske billeder.

Så drejer vi ...

 

Tag for eksempel Micro Matic, som bruger WebGL i deres konfigurator, så kunderne kan bygge og ændre tilpassede produktkonfigurationer og kan se resultatet fra en hvilken som helst vinkel, i samme øjeblik de har ændret konfigurationen. Bare ved at gå ind på webstedet. Uden at skulle downloade eller bruge andre, mere eller mindre eksotiske, hjælpemidler.


Uden det effektive WebGL ville det være en enormt krævende opgave for en cloud-baseret server. Takket være WebGL kan man spare store summer, fordi man ikke behøver bruge dyre, cloud-baserede visninger, samtidig med at man får løst konfigurationsopgaver, der ellers ville være bogstaveligt talt umulige.


Se det selv

 

Tag et kig på vores projekter for Icotera, Talgø og Micro Matic, hvor vi med stor succes har anvendt WebGL.

 

 

 

Se nærmere på vores kundetilpasningsløsninger

Rune Lawaetz Haaning

Kontakt Rune Lawaetz Haaning for mere information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here